VAROITUS: Sanyon maahantuojalta

Seuraava teksti on suora kopio Sanyon:n maahantuoja Ahlsell:in tiedotteesta.

 

.                                       .

Tärkeä tiedote valmistajalta   

Markkinoilta löytyy Sanyo lämpöpumppuja, jotka eivät sovellu Pohjolan ilmastoon.

On tärkeää, että kuluttajat osaavat erottaa toisistaan ne Sanyon lämpöpumput, jotka on jo tehtaalla varusteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin sopiviksi, ja ne Sanyon lämpöpumput, joita tulee markkinoillemme Etelä-Euroopasta ja jotka on suunniteltu sikäläiseen ilmastoon.

Aidon, Pohjolan ilmastoon suunnitellun Sanyo lämpöpumpun mallimerkinnässä on aina N-kirjain,  esim. SAP-CRV93EHN / SAP-KRV93EHN .
Mallimerkinnän N-kirjain takaa, että lämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin.  Nämä  Sanyo Nordic lämpöpumput eivät vaadi ulkoyksikön erillistä sähkövastusta.  Jos myyjä ilmoittaa, että sähkövastus kuuluu Sanyo lämpöpumppuun,  on syytä  huomioida, että kyseinen laite ei ole tehtaalla varusteltu Sanyo Nordic malli. Sanyon myöntämän täyden tehdastakuun edellytys on, että valtuutettu asennusliike on täyttänyt käyttöönottopöytäkirjan, josta selviää laitteen mallimerkintä sekä sarjanumero. Pöytäkirja lähetetään täytettynä Ahlsell Oy:lle, joka välittää tiedot  Sanyolle.

Jos kuluttaja on hankkinut Sanyo lämpöpumpun, jonka mallimerkinnässä ei ole N-kirjainta, on takuukysymyksissä aina käännyttävä sen liikkeen puoleen, josta laite on ostettu.
Sanyo ei ota mitään vastuuta laitteista, joita ei ole suunniteltu pohjoismaihin ja joiden
mallimerkinnästä puuttuu N-kirjain.

Important message from .

In the market there are Sanyo heat pumps not adapted for Nordic climate.
We want to make it clear for end users, the difference between factory adapted Sanyo heat pumps and sales of heat pumps from south Europe. All Sanyo Nordic heat pumps, adapted from factory have the model name end with N, for example SAP-CRV93EHN, SAP-KRV93EHN. These heat pumps does not need heating element for the outdoor unit. If the sales people explain that a Sanyo Nordic heat pump includes heating element for outdoor unit, OBSERVE that this is not a heat pump with Nordic adaptation from factory.
 
To have full factory warranty it is required that the installation certificate with model name and serial number is sent to Ahlsell, from a company with certification.
Sanyo will receive this information from Ahlsell.
For Sanyo heat pumps and air condition purchased from south of Europe without the end N, the customer must contact the supplier of the units, in case of warranty claim. The factory warranty is not valid, because of wrong use, on units not factory adapted for Nordic climate.

Best regards
Kjell Lundén
Sales engineer 
Sanyo Airconditioners Europe S.r.l.
Nordic Branch Office
Box 519, 16929 Solna                                      Phone; +46 8 544 71701
Visiting address:                                               Fax;     +46 8 544 71707
Dalvägen 28, 16929 Solna                               Mobile; +46 709 78 38 20
Sweden                                                            E-mail; kjell@sanyonordic.com

 

» Takaisin