Fujitsu - serverihuoneen jäähdyttimet

Tulosta


Fujitsu ilmastointilaitteet ATK / serverihuoneen jäähdyttämiseenPerinteinen ilmastointilaite sopii ATK-tilan jäähdytykseen, mikäli talviaikaan ei lämpöongelmaa ole. Suurissa ATK-saleissa / serverihuoneissa lämpö on ongelma ympäri vuoden. Tämä ongelma on kuitenkin hoidettavissa.

Nämä "raskaan"-sarjan jäähdyttimet ovat jäähdytystehoiltaan 3,00 kW - 15,00 kW.

Serverihuoneen sisäyksikkö valitaan tarpeen ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Sisäyksiköitä on seinälle-, kattoon- ja lattialle asennettavia.

Nämä serverihuoneen jäähdyttimet ovat valmistettu tiloihin jossa laitteiden on yksinkertaisesti toimittava! Vaikkakin nämä laitteet ovat varmoja, niin ilman huoltoa ei hyväkään laite kestä. Halutessanne teemme kanssanne huoltosopimuksen, jolloin automaattisesti käymme 3-6 kk välein huoltamassa laitteet.


Seuraavat Fujitsun-mallit soveltuvat serverihuoneen jäähdyttämiseen (-30 C asti).

 

SEINÄLLE ASENNETTAVAT


 

KATTOON UPOTETTAVAT


 
  Seinälle asennettavat "Hi-Wall" sisäyksiköt.
Lue lisää ►
    "Kattokasetti" -mallit ovat hyvin yleisiä serveritilan jäähdytyksessä. Yksikkö voidaan asentaa keskelle salia/huonetta jolloin jäähdytys jakautuu tasaisemmin.
Lue lisää ►
 
           
 

KATTO / SEINÄ ASENNUS


   

KANAVOITAVAT


 
  "Katto /lattiakonsoli" -malliset sisäyksiköt asennetaan katton pintaan tai lattian rajaan seinustalle. Soveltuvuus parhaiten pitkiin ja kapeisiin tiloihin.
Lue lisää ►
    "Kanavakoneet" -ovat suosittuja kohteissa, joissa jäähdytys halutaan kohdistaa esim. "räkki" kohtaisesti.
Lue lisää ►